nybjtp

produk

Seng Fosfat (Tipe Umum)

Katrangan singkat:

NAMA KIMIA: Seng fosfat

FORMULA MOLEKUL: Zn3(PO4)2·2H2O

Nomer CAS: 7779-90-0

SIFAT FISIK:
Ora ana rasa, lan bubuk putih.Ora larut ing banyu, Larut ing asam nitrat lan asam klorida


Detail Produk

Tag produk

APLIKASI PRODUK

seng fosfat, minangka generasi anyar saka pigmen antirust, iku jinis anyar saka pigmen antirust putih aman karo performace apik ing Nyegah teyeng lan efek aplikasi becik.Iki minangka pengganti paling apik saka antrustpigmen konvensional sing ngemot logam abot kayata timbal lan krom.Utamane digunakake ing macem-macem bahan lapisan kanggo nyiapake bahan lapisan anti banyu, tahan asam utawa karat kayata cat phenolic, epoxypaint, cat akrilik, cat tempel lan cat resin sing larut ing banyu ing bidang galangan kapal, mobil, mesin industri, logam ringan. , peralatan rumah tangga lan wadhah logam kanggo panganan.
Produk anyar Seng fosfat kemurnian dhuwur padha karo PZ20.

Intro produk

Seng Fosfat punika pigmen anti-karat non-beracun putih, punika generasi anyar saka efek anti-karat banget antirust pigmen non-polusi avirulence, iku bisa èfèktif sulih ngemot bahan kimia beracun kayata timbal, kromium, pigmen antirust tradisional, punika pigmen antirust becik varieties anyar ing industri lapisan.Digunakake digunakake ing lapisan industri anti-karat, lapisan kumparan, utamané digunakake kanggo alkyd, epoxy, karet chlorinated lan jinis sistem solvent saka Paint anticorrosion industri, uga digunakake ing sistem banyu, utawa digunakake kanggo synthesize lapisan saka bahan polimer retardant semangat.Kejabi nyediakake produk universal, kita isih bisa kurban isi dhuwur lan superfine lan Ultra-low jinis heavy metal (isi heavy metal salaras karo Uni Eropa lan Amerika Serikat standar related), macem-macem jinis produk seng fosfat.

jinis produk

seng fosfat (tipe umum),

Indeks kimia lan fisik

Item tes Zinc Phosphate O-level Zinc Phosphate Kemurnian dhuwur Seng Fosfat EPMC Seng Fosfat ZPA Zinc Phosphate Tetrahydrate
Keputihan% 80-90 85-90 ≥95 ≥95 ≥99.5
seng fosfat% ≥45 ≥99.5 ≥99.5 ≥93 ≥99.5
menyang% - - - 4-5.5 -
Mundhut ing ignition (600 ℃)% 8-12 8-12 8-12 8-12 8-15
Nilai PH 5.5-7 5.5-7 5.5-7 5.5-7 5.5-7
45um residu ing sieve% ≤0.5 ≤0.1 ≤0.1 ≤0.1 ≤0.1
Cr% - - ≤0,003 ≤0,003 ≤0.01
Pb% - - ≤0,005 ≤0.01 ≤0.01
Standar Perusahaan HG / T4824-2015

Kinerja produk & aplikasi

►Seng fosfat ing ion ferric nduweni kemampuan kondensasi kuwat.
►Oyod saka ion seng fosfat lan reaksi anod wesi, bisa mbentuk kanggo wesi fosfat minangka awak utama film protèktif kuwat, membran dimurnèkaké kandhel iki ora larut ing banyu, atose dhuwur, adhesion apik nuduhake banget anti-corrosive.Amarga seng fosfat wis kegiatan banget, gen karo akèh ion logam bisa transamination Komplek, mulane, wis efek rustproof apik.
►Digawe saka dispensing karo lapisan seng fosfat wis resistance teyeng banget lan resistance kanggo banyu digunakake kanggo macem-macem preparation lapisan Binder kanggo macem-macem tahan banyu, asam, kayata lapisan anti-karat: Paint epoxy, Paint asam propylene, Paint nglukis lan Paint resin larut, digunakake digunakake ing kapal, otomotif, mesin industri, logam cahya, Perkakas kluwarga lan pangan nggunakake wadhah logam aspek saka Paint antirust.
► Standar kinerja produk: standar China HG_T4824-2015.

Transportasi & panyimpenan

Kanggo ngindhari cuaca, kudu disimpen ing papan sing garing lan nyegah owah-owahan suhu sing drastis.Produk sing wis dikemas kudu ditutup kanggo nyegah panyerepan kelembapan lan polusi

Packing

25kgs / tas utawa 1ton / tas, 18-20tons / 20'FCL.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita