nybjtp

kabar

Seng fosfat Antirust lan anticorrosive powder coating

news1

Wis pirang-pirang taun, Xinsheng Kimia tansah netepi visi perusahaan "panyedhiya layanan strategis fokus ing industri lapisan anti-karat", lan sijine kualitas produk ing Panggonan pisanan, lan terus-terusan nambah daya saing produk liwat inovasi teknologi lan proses produk. nginggilaken.Ing taun 2021, perusahaan ngluncurake produk seri anti-korosi pigmen-seng fosfat liyane.Seri produk iki dilapisi polimer organik kanggo mbentuk film protèktif sing padhet ing permukaan, sing bisa ngalangi entri molekul banyu kanthi efektif lan nguatake pigmen lan pengisi lan permukaan baja.Adhesion;Ing wektu sing padha, seng fosfat digunakake minangka pigmen, lan uga nduweni resistance semprotan uyah super dawa lan kemampuan nutupi.Dipercaya yen peluncuran produk iki uga bakal dadi produk laris liyane saka Xinsheng.

Kaluwihan aplikasi
Primer sing digawe saka seng fosfat ora beracun lan bebas polusi.Iki digunakake kanggo ngganti pigmen anti-karat lan anti-karat logam abot kayata timbal abang lan kuning krom seng.Kemampuan anti-karat luwih apik tinimbang pigmen anti-karat tradisional.Struktur spasial bisa digunakake. Primer utawa jas tengah nduweni resistensi impact sing luwih apik.Utamané seng fosfat dipunéwahi, amarga ion fosfat lan ion seng luwih gampang ionized, efek anti-teyeng Sejatine padha karo seng chrome kuning.Antarane wong-wong mau, seng fosfat epoxy duwe efek sing luwih apik sawise wêdakakêna seng ditambahake, kang bisa nambah umur Paint awak lan efek anti-teyeng luwih ketok.Seng-sugih primer lan epoxy seng fosfat cat penengah digunakake ing pasar sing digunakake digunakake ing construction saka open-air heavy anti-karat lan mbukak-online stadion.Aplikasi, kayata Three Gorges Hydropower Station, Qinshan Nuclear Power Station, kontainer, lsp.

news2

Wis pirang-pirang taun, Xinsheng Kimia tansah netepi visi perusahaan "panyedhiya layanan strategis fokus ing industri lapisan anti-karat", lan sijine kualitas produk ing Panggonan pisanan, lan terus-terusan nambah daya saing produk liwat inovasi teknologi lan proses produk. nginggilaken.Ing taun 2021, perusahaan ngluncurake produk seri anti-korosi pigmen-seng fosfat liyane.Seri produk iki dilapisi polimer organik kanggo mbentuk film protèktif sing padhet ing permukaan, sing bisa ngalangi entri molekul banyu kanthi efektif lan nguatake pigmen lan pengisi lan permukaan baja.Adhesion;Ing wektu sing padha, seng fosfat digunakake minangka pigmen, lan uga nduweni resistance semprotan uyah super dawa lan kemampuan nutupi.Dipercaya yen peluncuran produk iki uga bakal dadi produk laris liyane saka Xinsheng.


Wektu kirim: Dec-07-2021