nybjtp

kabar

Xinsheng Chemical ngajak sampeyan menyang 2022 "Pameran Pelapisan Internasional China"

news1

Tanggal 2-4 Maret 2022, "Pameran Pelapisan Internasional China CHINACOAT" kaping 26 lan "Pameran Perawatan Permukaan Internasional China SFCHINA" kaping 34 bakal dianakake ing Pusat Ekspo Internasional Baru Shanghai.Shijiazhuang Xinsheng Chemical Co., Ltd. nggawa macem-macem produk laris kayata seri seng fosfat, seri aluminium tripolyphosphate, seri aluminium fosfat lan Xinsheng produk anyar seng fosfat tetrahydrate menyang situs pameran.Nalika iku, kita kanthi tulus nampani pakar industri lan pelanggan kanggo ngunjungi bilik Huijin (No. Booth: B6-E61) kanggo kunjungan lan panuntun dhumateng!

news23

Shijiazhuang City Xinsheng Chemical Co., Ltd. (Xinsheng Chemical) didegaké ing taun 1993 lan jembaré 13,230 meter persegi kalebu area konstruksi 10,305 meter persegi. Ana bandara lan dalan nasional sing cedhak karo perusahaan kita, dijamin trep. lalu lintas.Kita njupuk kauntungan saka pasukan technical substansial, pengalaman produksi KALUBÈRAN, peralatan laboratorium unggul, lan baris produksi sintesis kimia maju.Iku belongs kanggo Xinsheng Chemical kang wis 30-taun sajarah pembangunan.Produksi lan dodolan pigmen karat, bahan tahan suhu dhuwur, pengikat, lan bubuk khusus.

news3

Isih ana sawetara wektu sadurunge pameran.Kanthi bantuan saka pameran iki, kita uga bakal saiki kaluwihan produk Xinsheng lan technical kaluwihan siji kanggo sampeyan ing presentation apik telung dimensi.Kanthi punika, kawulo nyuwun agunging pangaksami rawuh wonten ing rapat tahunan punika, sumangga kita paring paseduluran, paseduluran, saha sublimasi gagasan.Matur nuwun kanggo dhukungan lan bimbingan sampeyan.Xinsheng Chemical uga eagerly looking nerusake kanggo riko menyang situs pameran lan ngomong karo kita bab mangsa anyar pigmen anti-karat lan industri pangisi!
Sampai jumpa di pameran tanggal 2-4 Maret 2022!

Informasi Booth Kimia Xinsheng
Nomer Booth: B6-E61

Wektu pameran: 2-4 Maret 2022
Panggonan: Shanghai New International Expo Center (No. 2345, Longyang Road, Pudong New District, Shanghai, China)


Wektu kirim: Dec-07-2021