nybjtp

produk

Kabar

  • Principles of anti-corrosion coatings

    Prinsip lapisan anti karat

    Lapisan anti-karat umume dipérang dadi lapisan anti-karat konvensional lan lapisan anti-karat tugas abot, sing minangka lapisan sing ora bisa dipisahake ing lapisan cat.Lapisan anti-karat konvensional nduweni peran kanggo nyegah karat logam ing kahanan umum lan ...
    Waca liyane
  • Zinc phosphate Antirust and anticorrosive powder coating

    Seng fosfat Antirust lan anticorrosive powder coating

    Kanggo akèh taun, Xinsheng Kimia tansah netepi visi perusahaan "panyedhiya layanan strategis fokus ing industri lapisan anti-karat", lan sijine kualitas produk ing Panggonan pisanan, lan terus-terusan nambah daya saing produk liwat inno teknologi ...
    Waca liyane
  • Xinsheng Chemical invites you to go to the 2022 “China International Coatings Exhibition”

    Xinsheng Chemical ngajak sampeyan menyang 2022 "Pameran Pelapisan Internasional China"

    Tanggal 2-4 Maret 2022, "Pameran Pelapisan Internasional China CHINACOAT" kaping 26 lan "Pameran Perawatan Permukaan Internasional China SFCHINA" kaping 34 bakal dianakake ing Pusat Ekspo Internasional Baru Shanghai.Shijiazhuang Xinsheng Chemical Co., Ltd. nggawa macem-macem h ...
    Waca liyane