nybjtp

Hubungi Kita

Hubungi Kita

Kutha Shijiazhuang Xinsheng Chemical Co., Ltd.

alamat

No. 8, Jalan Chang'an, Zona Pembangunan Ekonomi, Kota Xinle, Provinsi Hebei

Telpon

0311-88676378

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm
Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita