nybjtp

produk

Aluminium Dihidrogen Fosfat, Mono Aluminium Fosfat

Katrangan singkat:

NAMA KIMIA: Aluminium Dihydrogen Phosphate, Mono Aluminium Phosphate

FORMULA MOLEKUL:Al(H2PO4)3

Nomer CAS 13530-50-2.

JENIS PRODUK: Bahan Suhu Dhuwur, Binder

PENAMPILAN PRODUK: Cairan Lengket Tanpa Warna utawa Bubuk Putih


Detail Produk

Tag produk

SIFAT FISIK

Aluminium dihidrogen fosfat minangka jinis ora ana warna lan ora ana ambune nanging banget lengket, bebas larut ing banyu lan bisa padhet ing suhu kamar normal.

Cairan lan padhet duwe daya ikatan kimia sing kuwat, tahan suhu dhuwur, tahan geter, tahan kulit, lan resistensi erosi aliran udara suhu dhuwur.Lan nduweni kapasitas panyerepan inframerah sing apik lan insulasi.

APLIKASI PRODUK

Utamane digunakake minangka binder lan ngobati agen ing produksi bahan refractory hi-temp kanggo kiln, cat semprotan, lempung Fire, casting lan industri pengecoran.

Intro produk

Cairan ora ana warna, ora ana ambune, banget kenthel utawa bubuk putih.larut ing banyu.Digunakake minangka binder kanggo bahan refractory, utamané digunakake ing industri electrical, tungku suhu dhuwur, tungku resistance perawatan panas lan jampel electrical.Uga digunakake ing petroleum, kimia, galangan kapal lan teknologi ruang angkasa.Uga bisa digunakake minangka lapisan anorganik bebarengan karo lapisan organik.

jinis produk

Aluminium dihidrogen fosfat

Indeks kimia lan fisik

PARAMETER TEKNIS ALUMINIUM DIHIDROGEN FOSFAT
Item tes PARAMETER TEKNIS
Penampilan Cairan Tanpa Warna Wêdakakêna putih
P2O5% 40-43% 80-85%
AL2O3%
Nilai PH 1-3 2-4
Ensity ≥1.47

Kinerja produk & aplikasi

►Cairan kenthel transparan tanpa warna utawa bubuk putih, gampang larut ing banyu, lan larutan banyu ngandhut asam.Ikatan kimia sing kuat, ngobati ing suhu kamar, tahan suhu dhuwur, kemampuan panyerepan inframerah sing kuwat lan insulasi sing apik.
►Utamane digunakake ing industri listrik, tungku suhu dhuwur, tungku tahan perawatan panas lan insulasi listrik.Uga digunakake ing petroleum, kimia, galangan kapal lan teknologi ruang angkasa.Uga bisa digunakake minangka lapisan anorganik bebarengan karo lapisan organik.

Transportasi & panyimpenan

Kanggo ngindhari cuaca, kudu disimpen ing papan sing garing lan nyegah owah-owahan suhu sing drastis.Produk sing wis dikemas kudu ditutup kanggo nyegah panyerepan kelembapan lan polusi

Packing

Kemasan Cairan yaiku 30KG utawa 300KG / drum;bubuk 25kg/bag.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita