nybjtp

produk

Aluminium Tripolyphosphate Anticorrosive lan Pigmen Anti Karat

Katrangan singkat:

NAMA KIMIA: Aluminium Tripolyphosphate

FORMULA MOLEKUL: AIH2P3O10

Nomer CAS: 13939-25-8

SIFAT FISIK: Wêdakakêna putih lan hambar.Ora larut ing banyu, larut ing asam nitrat lan asam klorida


Detail Produk

Tag produk

APLIKASI PRODUK

Pigmen pewarna iki bisa digunakake kanggo ngganti pigmen antirust beracun konvensional kayata aslead abang lan seng chrome kuning ing produksi macem-macem jas Perdana lan bahan lapisan gabungan. Kanthi kompatibilitas apik karo cat varnish, bisa digunakake bebarengan karo macem-macem pigmen pewarna, agen filing. lan pigmen antirust ing produksi bahan lapisan anti-karat kinerja dhuwur. Khusus ditrapake kanggo produksi jinis pelarut bahan lapisan kayata resin fenol formaldehida, resin alkida, resin epoksi, poliester epoksi lan resin akrilik uga ester epoksi sing larut ing banyu. celup cat.Kejabi, uga ditrapake kanggo nyiapake cat highbuild, lapisan bubuk, lapisan anti-karat titanium organik, cat ing-karat, cat bituminous, primer sing sugih seng, lapisan tahan geni, cat tahan panas, lsp.

KHUSUS

Dimodifikasi Aluminium Tripolyphosphate cocok kanggo produksi cat banyu nalika Aluminium Tripolyphosphate cocok kanggo cat minyak.Aluminium Dihydrogen Tripolyphosphate uga bisa digunakake minangka agen curing kanggo Sodium silikat.

Intro produk

Seri aluminium tripolyphosphate minangka produk panggantos sing cocog kanggo bahan tahan karat beracun kayata timbal lan kromium.Kinerja anti-karat produk iki luwih apik tinimbang timbal abang, kuning krom seng lan pigmen anti-karat liyane.Pigmen kasebut akeh digunakake ing macem-macem primer lan cat kanthi kombinasi permukaan ngisor, lan nduweni afinitas sing apik karo varnishes.Bisa digunakake ing kombinasi karo macem-macem pigmen lan pangisi, lan uga bisa digunakake ing kombinasi karo macem-macem pigmen anti-karat kanggo nyiapake macem-macem-kinerja dhuwur Paint Anti-karat.Cocog kanggo lapisan adhedhasar solvent kayata resin alkyd, resin epoksi, poliester epoksi, resin akrilik, lan macem-macem lapisan resin adhedhasar banyu;iku uga bisa Applied kanggo nutupi dhuwur-bangunan, nutupi wêdakakêna, lapisan anti-karat titanium organik, nutupi Rusty lan Paint Aspal, sepisanan sugih seng, Paint tahan geni, Paint tahan panas, etc.

jinis produk

Aluminium tripolifosfat

Indeks kimia lan fisik

Item tes Aluminium tripolifosfat Aluminium Dihidrogen Tripolifosfat Aluminium tripolyphosphate sing dimodifikasi Modified aluminiumtripolyphosphate (EPMC-Il)
Keputihan% 85-90 ≥90 85-90 ≥93
P2O5% 30-40 60-70 35-40 48-52
Al2O3% 15-25 20-30 13-20 11-14
SiO2% 10-15 - 10-15 -
Zno% - - 15-25 18-22
Nilai PH 6-7 3-5 6-7 6-7
45um residu ing sieve% ≤0.5 ≤0.5 ≤0.5 ≤0.1
Mundhut ing ignition (600 ℃)% 8-12 8-12 8-12 8-12
Pb% - - - ≤0.01
Cd % - - - ≤0,005
Standar Perusahaan Q/130184XS-2020

Kinerja produk & aplikasi

►Tripolyphosphate radikal bisa kui chelate karo kabeh jinis ion logam, kawangun ing lumahing ditutupi saka dimurnèkaké membran, duwe efek inhibisi kuwat saka karat saka baja lan logam cahya, sawise nutupi, isolasi karat teyeng sawijining duwe passivation efek apik banget, minangka kemampuan antirust bisa nambah 1-2 kaping timbal abang lan seri lan bagéan saka pigmen antirust Chrome.
►Ing formulasi lapisan kanthi jumlah panggunaan sing kurang, biaya unit sing murah, dibandhingake karo nggunakake timbal abang lan kuning krom seng, dosis bisa nyuda luwih saka 10- 20%, yen nggunakake sistem lapisan sing cukup, bisa ngganti 20-40% kanggo titanium dioksida, udakara 40-60% kanggo bubuk seng, nyuda biaya produksi sekitar 20-40%.
►t bisa Ngartekno nambah kinerja nutupi, nambah properti bab 20-40% saka tenacity whiteness, condense, glossiness, weather resistance, Kelembapan-bukti, resistance srengenge, resistance rereget lan resistance acidity.

► Standar kinerja produk: standar China Q/130184XS-2020.

Transportasi & panyimpenan

Kanggo ngindhari cuaca, kudu disimpen ing papan sing garing lan nyegah owah-owahan suhu sing drastis.Produk sing wis dikemas kudu ditutup kanggo nyegah panyerepan kelembapan lan polusi

Packing

25kgs / tas utawa 1ton / tas, 18-20tons / 20'FCL.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita