nybjtp

produk

Aluminium Fosfat Kaca Khusus Kosolvent Optik

Katrangan singkat:

NAMA KIMIA: Aluminium Fosfat, Aluminium Metafosfat, Aluminium ortofosfat, Kondensasi aluminium fosfat

FORMULA MOLEKUL: AIPO4 AI (PO3 )3

Nomer CAS: 7784-30-7, 13776-88-0

SIFAT FISIK:
Ora ana rasa, lan bubuk putih.Ora larut ing banyu, larut ing asam nitrat lan asam klorida

Aluminium Fosfat, Aluminium Metafosfat, Aluminium Ortofosfat, Kondensasi Aluminium Fosfat


Detail Produk

Tag produk

APLIKASI PRODUK

Aluminium fosfat:Kang digunakake digunakake ing construction, bahan fireproofing, engineering kimia, etc.lt utamané dipigunakaké minangka agen firming ing bahan fireproofing kanggo suhu dhuwur kins.lt uga bisa digunakake minangka adhesive Keramik lan untu, nutupi fireproofing, aditif semen konduktif, minangka cosolvent ing manufaktur kaca khusus.

Aluminium Metafosfat:Utamane digunakake kanggo ngasilake kaca optik khusus; Uga bisa digunakake ing manufaktur enamel, glaze, uga pangembangan bahan anyar, lsp.

Intro produk

Digunakake ing bahan bangunan, bahan refraktori, bahan kimia, lan liya-liyane, utamane digunakake minangka agen curing kanggo bahan refraktori ing kiln suhu dhuwur.Iki uga digunakake minangka binder kanggo keramik lan untu, minangka aditif kanggo lapisan tahan geni, semen konduktif, lan liya-liyane. Uga bisa digunakake ing produksi lapisan bubuk.Bubuk aluminium fosfat lan kalium silikat (uga dikenal minangka kaca banyu kalium) dicampur lan dipadhetke.Bisa digawe mortir kaca banyu.Mortir kaca banyu kalium digawe saka kaca banyu kalium, agen pengawet kaca banyu kalium lan pengisi tahan asam.

jinis produk

Aluminium fosfat

Indeks kimia lan fisik

PARAMETER TEKNIS SERI ALUMINIUM FOSFAT
Item tes Aluminium Fosfat Kab Aluminium Metafosfat
KASUS 7784-30-7 13776-88-0
P2O5% 60-70 ≥75
AL2O3% 30-40 ≥18
Nilai PH 4-6 3-5
45um residu ing sieve% ≤0.5 ≤0.5
Standar Q/130184XS-2020

Kinerja produk & aplikasi

►Kondensasi aluminium fosfat digunakake minangka agen curing kanggo kaca banyu.
Sawise kontak karo kaca banyu kalium, reaksi hidrolisis pindho ana, kang dipun promosiaken udan silikon dioksida koloid saka kalium silikat, ikatan wêdakakêna asam-tahan lan mboko sithik dehydrates lan solidifies kanggo mbentuk semen kaca banyu kalium.Miturut nomer akeh tes engineering, tingkat reaksi saka kental aluminium fosfat lan kaca banyu minangka dhuwur minangka 98%.Tingkat reaksi natrium fluorosilikat karo kaca banyu mung kira-kira 70%.Semen disiapake karo fosfat aluminium kental minangka agen ngruwat nduweni kekuatan iketan dhuwur, compactness apik, bahan impermeability dhuwur lan resistance asam kuwat.Kondensasi aluminium fosfat minangka polimer molekul dhuwur anorganik.Dawane rantai molekul uga menehi kateguhan impact kuat semen.
►1.Digunakake ing industri cat.Preparation saka non-beracun anti-karat pigmen putih.
2. Wis resistance banyu apik, ora weathering, resistance suhu dhuwur, lan bisa digunakake kanggo nyiyapake unshaped bahan refractory, adhesives anorganik, lan hardeners materi anorganik.
3. Digunakake minangka adsorben, nduweni kapasitas adsorpsi kimia sing kuwat, kapasitas adsorpsi 10 kaping karbon aktif, lan kapasitas deodorizing 6 kaping karbon aktif, lan bisa digunakake dianyari.
4. Digunakake minangka katalis.Digunakake ing hidrasi etilena kanggo gawé etanol, propilena hidrasi lan reaksi dehidrasi, Beckman rearrangement katalis.
5. Ing industri konstruksi, bisa digunakake minangka aditif kanggo lapisan tembok interior lan njaba, semen konduktif, lan minangka retardant semangat.
6. Iki digunakake minangka co-solvent ing Pabrik kaca khusus lan keramik, lan wis maturely digunakake ing produksi kurang-expansion kaca-keramik lan aerospace transparent kaca-keramik.
► Standar kinerja produk: standar China Q/130184XS-2020.

Transportasi & panyimpenan

Kanggo ngindhari cuaca, kudu disimpen ing papan sing garing lan nyegah owah-owahan suhu sing drastis.Produk sing wis dikemas kudu ditutup kanggo nyegah panyerepan kelembapan lan polusi

Packing

25kgs / tas utawa 1ton / tas, 18-20tons / 20'FCL.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita