nybjtp

Babagan Kita

Babagan Kita

about

Profil Perusahaan

Shijiazhuang City Xinsheng Chemical Co., Ltd. (Xinsheng Chemical) didegaké ing taun 1993 lan jembaré 13.230 meter persegi kalebu area konstruksi 10.305 meter persegi.Ana bandara lan dalan nasional cedhak perusahaan kita, njamin lalu lintas sing trep.Kita njupuk kauntungan saka pasukan technical substansial, pengalaman produksi KALUBÈRAN, peralatan laboratorium unggul, lan baris produksi sintesis kimia canggih.Sauntara kuwi,

Kita Profesional

Produk Xinsheng Chemical uga didol ing China lan ing luar negeri kanthi jeneng merek Meiyu.Produk ekspor utamane kalebu seri Zinc Phosphate, seri Aluminium Tripolyphosphate lan seri Aluminium Phosphate, sing umum digunakake ing cat anticorrosive saka railway, mobil, kapal lan liya-liyane. Xinsheng Chemical nduweni kapasitas taunan 1200 ton seri Zinc Phosphate, 720 ton saka Seri Aluminium Tripolyphosphate, 720 ton Aluminium Fosfat.Produk tundhuk karo standar nasional, registrasi REACH, syarat standar ROHS, pengujian SG, lan sistem sertifikasi ISO9001.

about2

Riwayat Perusahaan

◎ 1993
◎ 2007
◎ 2010
◎ 2015
◎ 2015
◎ 2016
◎ 2018
◎ 2019
◎ 2020
◎ 2020
◎ 2021

Shijiazhuang City Xinsheng Chemical Co., Ltd. iki resmi diadegaké.

Merek dagang MEIYU sing kadhaptar.

Produk seng fosfat wis diekspor menyang Jepang, Vietnam, Thailand lan negara liya.

Prodhuk anyar Phosphorus Zinc White (seng fosfat sing ramah lingkungan) dikembangake kanggo luwih nduduhake yen nilai panggunaan seng fosfat padha karo PZ20 asing lan wis tekan standar REACH ROHS.Dipuji dening pelanggan.

Melu ing Pameran Coatings Rusia.

Melu ing Dubai Coatings Pameran.

Partisipasi ing Pameran Coatings Thailand.

Pabrik anyar 13.230 meter persegi bakal diadegake ing Zona Pembangunan Ekonomi Kutha Xinle, sing kabeh diprodhuksi dening peralatan otomatis.

Pindhah saka pabrik lawas menyang situs anyar ing 2020 bakal nambah kapasitas produksi kaping 20.

Melu ing Guangzhou Coatings Pameran.

Tanggal wis ditemtokake kanggo melu ing Pameran Coatings Shanghai.

Budaya Perusahaan

Jiwa

Reputasi minangka produk sampurna, reputasi ing donya.

Nilai

Keaslian, inovasi, integritas, win-win, rasa syukur.

Filosofi Bisnis

Kanggo "lima esensial" minangka standar: tuku kudu dites, produksi kudu stabil, ketat kudu dijamin, operasi kudu fleksibel, lan pabrik kudu tanggung jawab.

Konsep Employment

Moralitas pisanan, berorientasi teknologi, impen, lan perjuangan sing wani.

Konsep Kerjasama

Kanggo ngatasi masalah minangka prasyarat.Njupuk altruisme minangka dhasar lan ngarahake kanggo non-menang-menang.

mitra

customer1
customer2
customer3
customer4