xingshenhuagonga1
xingshenhuagonga2
xingshenhuagonga3

produk

liyane >>

bab kita

baout

apa kita nindakake

Shijiazhuang City Xinsheng Chemical Co., Ltd. (Xinsheng Chemical) didegaké ing taun 1993 lan jembaré 13.230 meter persegi kalebu area konstruksi 10.305 meter persegi.Ana bandara lan dalan nasional cedhak perusahaan kita, njamin lalu lintas sing trep.Kita njupuk kauntungan saka pasukan technical substansial, pengalaman produksi KALUBÈRAN, peralatan laboratorium unggul, lan baris produksi sintesis kimia canggih.Sauntara kuwi

liyane >>
sinau liyane

Buletin kita, informasi paling anyar babagan produk, warta lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual
  • Research

    Riset

    Tim proyek riset profesional kanggo macem-macem kabutuhan pelanggan

  • Personnel

    Personil

    Perusahaan ngenalake akeh talenta, riset proyek lan tanggung jawab kanggo para pelanggan

  • Technology

    Teknologi

    Mode transformasi teknologi anyar, riset produk berkualitas tinggi

aplikasi

  • Shijiazhuang City Xinsheng Chemical Co., Ltd. was established in 1993 1993

    Shijiazhuang City Xinsheng Chemical Co., Ltd. didegaké ing taun 1993

  • The factory covers an area of 13,230 square meters 13.230

    Pabrik iki jembaré 13.230 meter persegi

  • Years of experience in phosphate production 30

    Pengalaman taun ing produksi fosfat

  • Annual sales of anti-corrosion pigments, high temperature resistant material binders 4000 tons 4000

    Penjualan taunan pigmen anti-korosi, pengikat bahan tahan suhu dhuwur 4000 ton

  • Anticorrosive pigment, high temperature resistant material binder, annual sales of 50 million yuan 50

    Pigmen anticorrosive, pengikat bahan tahan suhu dhuwur, dodolan taunan 50 yuta yuan

kabar

news23

Xinsheng Chemical ngajak sampeyan menyang ...

Tanggal 2-4 Maret 2022, "Pameran Pelapisan Internasional China CHINACOAT" kaping 26 lan

Prinsip lapisan anti karat

Lapisan anti-karat umume dipérang dadi lapisan anti-karat konvensional lan lapisan anti-karat tugas abot, sing minangka lapisan sing ora bisa dipisahake ing lapisan cat.Lapisan anti-karat konvensional nduweni peran kanggo nyegah karat logam ing kahanan umum lan ...
liyane >>

Seng fosfat Antirust lan anticorrosive powder coating

Kanggo akèh taun, Xinsheng Kimia tansah netepi visi perusahaan "panyedhiya layanan strategis fokus ing industri lapisan anti-karat", lan sijine kualitas produk ing Panggonan pisanan, lan terus-terusan nambah daya saing produk liwat inno teknologi ...
liyane >>